with hopes for better times

Imorgon är det första december. Och jag tror och vet att det kommer att bli en bra månad =)

Jenny Wikström

naaaw, cutie!

Måste bara visa er en oemotståndligt söt video som jag såg på Foki´s blogg och är tvungen att lägga upp den här.

Kattungar är verkligen det sötaste som finns! Jag tror jag dog lite..


älskar er<3

Vill tillägna detta till alla som ställer upp för mig i alla lägen, som finns där för mig, som tror på mig och min styrka.
Ni är underbara, jag älskar er av hela mitt hjärta♥

Ni vet vilka ni är..

It´s friiiday

2 st bilder jag snodde från Linn´s facebook. Från i fredags när jag var på tjejkväll hos Linn med härliga brudar och chillkrök =)

Tack för kvällen, den var underbar!♥




Like a G6

Fan vad jag blir taggad av den här låten asså, det är helt sjukt...


glömde ju!

Glömde ju visa min supersnygga chokladkalender som mamma köpte till mig i förra veckan :O
Fin va!? Hihi, på onsdag får man ju öppna den =D
Kanske inte så smart att jag som är laktosallergiker äter chokladkalender, men men.. traditioner är traditioner helt enkelt!


Happy day!

Ville bara meddela att jag är jätteglad idag och älskar mig själv för den jag är, wihoo! =D

Jag behöver ingen annan för att må bra, jag kan faktiskt må bra endå!
100% självförtroende idag och jag är bäst!

Juste! Ville bara säga också att jag drömde om jättegoda citronmuffins igår haha ^^

1:a Advent



1:a advent och jag är på myshumhör♥

sminkbilder

Tjoo Här kommer lite pics från idag! =)

Smink-kursen var jättekul! Jag fick lära mig om ansiktsrengöring, sminkpenslar och sminkprodukter. Dessutom var det så kul att bli lite ompysslad och jag njöt verkligen av varje sekund"! Hon som sminkade mig var duktig och jättetrevlig.

Jag ville bli sminkad i en lite kallare "frostig" vinter-makeup. Och sedan fick jag välja några produkter vilka jag ville! Snacka om beslutsångest.. Hur somhelst var det här höjdpunkten på ett tag och gud vad jag älskar smink. Jag vill absolut jobba med det för det är min stora passion.

Iallafall, här är bilder på sminkningen och produkterna jag valde!











Jag valde:

- CAKE EYELINER, BLACK
- LIPGLOSS, WAY
- MICROSHADOW, ASHES
- EYEDUST, BRILLIANCE (den stängda burken)

MakeUp Store

Hej hej, har nyss vaknat och drömde härliga men jobbiga drömmar i natt..

Nu ska jag äta frukost och sånt och sen kl.12 ska jag på makeup-kurs på makeup store i 50 minuter.
Det ska bli superkul!

Idag vill jag också åka pulka så ska snacka med Emma, hihi.

Annars får ni ha en bra lördag!


hemma

Kom hem tjugo i / kvart i 2. Det har varit en underbar kväll med härliga brudar, synd bara att inte Emma var med :/ och jag har glömt bort hur kul man kan ha även fast man har något att bearbeta och har det jobbigt. Jag släppte verkligen allt och bara försvann lite för ett tag. Vilken skön känsla.

Behöver fler såna kvällar. Just nu ligger jag i min säng och myser med mitt duntäcke med datorn som vanligt på magen.
Trycker i mig chips. Sneglar på en nästan tom colaflaska på bordet brevid. Funderar över kvällen. Tänker på dig.
Laddar ner en film som är klar om ca 5 min. Skulle nästan göra vad somhelst för att tillbringa 5 minuter i din famn just nu..

Imorgon vill jag försvinna igen. Eller nästa helg om inte.


freeedag! eller lördag??

Heeej på eer! Är hos Linn med brudarna och festar järnet! hihi, jag och Julia sprang runt ett varv ute i BH men shh.. säg inget! hr även blivit bjuden på lite men inget ,ärkvärdigt.

kl är 00:43 och jag vetinte när jag ska hem?? stannar väl gtills jag däckar eller nåt! hejdå! och puss


Försöker glömma dig men du är allt jag tänker på

music!

2 bra låtar helt enkelt!






It´s a lovestory  that never ends

Jaha.. Nu fick jag en förändring. Inte det jag hoppats på, men...
Nu är det som det är. det senaste året har varit det bästa i mitt liv tack vare dig♥ Och jag har upplevt så mycket underbart. Nästa tjej är lyckligt lottad som får dig.







mitt hjärta gör ont... Jag tror det nyss gick sönder

jag vill flytta!! :O

Fan vad jag vill flytta ifrån Stockholm. Inte det att det är något fel på Sthlm men jag har tröttnat. Jag vill flytta till norrland! Varje år sedan jag var bebis har vi åkt upp till våran stuga i fjällen i Härjedalen. Och för varje år så trivs jag bara mer och mer. Älskar alla trevliga, positiva och glada människor, den vackra miljön, dom små gulliga städerna jaa allt! Det är så lugnt och fridfullt och man kan verkligen lita på människorna där. Sen bor ju min snygga pojkvän där också ;)

Men jag har ju det i blodet eftersom att mormor kommer därifrån. Men ändå, har tänkt på det länge och nu vet jag att jag verkligen vill! Jag vill flytta. Vill ha förändring. Tror nog inte att vi kommer flytta... Men det skulle vara kul!
Fast i såfall vill jag flytta till en lite mer storstad som Östersund typ.
Jaja man kan ju alltid drömma♥

Kolla bara vad vackert det är uppe i Härjedalen! Jag älskar verkligen vackra miljöer. Har gjort det sedan jag var liten.
Dom 2 första bilderna är utanför vår stuga. Från år 2006 tror jag? Dom andra 2 är från Jämtland när vi var där =)









K Ä R L E K ♥

Mitt bokomslag

Vi fick en uppgift i skolan att göra ett nytt bokomslag till en bok. Faktiskt riktigt kul men lite svårt också. Här är iallafall mitt resultat! Jag valde att göra ett bokomslag till Vingklippt ängel av Berny Pålsson. Vad tycker ni? =)

<------ orginalet






Recension

Kör en liten recension min nyaste foundation Lumene natural code som jag använt ett par gånger nu.

Såhär står det om den: Naturligt felfri hud, matt finish. Motverkar glansighet och orenheter, döljer små hudfel. Medium täckbarhet med lätt återfuktande effekt. Oljefri sammansättning som inte täpper porerna.

Så vad tyckte jag då?

- den täcker inte så bra...
- man blir visst glansig efter ett par timmar...

+ är inte så krämig eller kladdig
+ fuktighetsgivande
+ känns lätt på hyn
+ lätt att applicera och jobba in i huden
+ bra för hyn

Ändå kommer jag inte att köpa den här igen, då jag har väldigt fet hy och behöver en täckande samt matt foundation. Jag kommer nog i fortsättningen att köpa min absoluta favorit mineralfoundation från L´Oréal.






The music keeps me calm

Jag tycker det är bra att man förändras. Fast bara positiva förändringar såklart. Förändringar är nyttiga och man provar på nya saker. Jag t.ex. har förändrats väldigt mycket genom åren alltifrån stil, personlighet, utséende, mognad till musiksmak.

Förut när jag var inne i min "emo"-period (förlåt, men alla vet vad det är om jag säger det) Så hade jag jättemånga band jag lyssnade på och som jag verkligen älskade. Jag gick in i musikens värld och kunde leva mig bort i låttexterna och melodierna. Jag hade verkligen en musiksmak och kunde direkt säga vad jag lyssnade på om folk frågade. Kanske levde jag mig bort för att jag ville fly från verkligheten, och det behöver jag inte lika mycket längre.

Det kanske är därför jag har tappat min musiksmak nu? Jag vetinte vad jag tycker är bra längre. Jag är förvirrad. Vad lyssnar jag på egentligen? Vilka band tycker jag är bra? Tar jag åt mig av låttexter och går in i musikens värld nu? Nej, det gör jag inte.

Jag har tappat något. Jag har tappat musiken.

Men idag så hittade jag den igen. Idag när jag lyssnade på min killes Spotify-lista som han har fixat ihop åt mig. Det är hans musiksmak, jag gillar inte egentligen sån musik. Men den gjorde mig lugn. Jag lyssnade verkligen på låtarna och jag fastnade för varenda en. Jag kände ett extremt lugn och tillfredsställelse och jag antar att man kallar det för bra musik?

Jag kanske bara har bytt musiksmak utan att jag själv visste om det? Anyways, så tror jag att jag hittat rätt.







Ska jag börja lyssna på såna här band nu?
Jaa tydligen

update hihi

Jag vill inte att mina inlägg ska handla om skolan men eftersom att jag är i skolan nu så får det bli så. Sitter alltså i skolan och tråkar sönder. Fan vi gör ju absolut inte ett jävla skit! Men jag är glad iallafall för jag orkar ändå inte jobba och jag är trött men ändå glad idag :D

Helgen gick alldeles för fort och tog slut lika fort som den började. Njöt av varje sekund med min älskling♥ Och Harry Potter filmen var riktigt bra! Älskar när det är lite humor med och att det inte är så allvarligt hela tiden. Man måste ju skratta även i dom mörkaste stunder om man t.e.x är jagad av Voldemort... Stackars Harry.
Fast det mysigaste var att hålla hand med min kille under hela filmen och viska med varandra, hihi *busigt*

Matteprov sista lektionen, och har pluggat lite iallafall men det får gå som det går. Och sen fika på Wayne´s! *Happyface*

Fast just nu känner jag mig såhär


Puss!

Det här blir nog det sista ni hör från mig nu på ett par dar. Eller jaa, kommer nog skriva söndagkväll. Med anledning att min pojkvän kommer idag och han är viktigare än bloggen så kommer spendera all min tid med honom. Prioriterar honom först. Men jag vill ändå önska er som läser det här en trevlig och riktigt kul helg! Så hörs vi helt enkelt i övermorgon.

Puss♥


Goodie bag

Var i stinsen (shoppingcenter)  igår på Ladie´s shopping night. Det var REA och rabatter i nästan varje affär och dom delade ut godis, läsk, pepparkakor, salta pinnar mm.. Bingo Rimér var också där men han intresserar inte mig =)

Jag och Emma slogs i allafall för varsin Goodie bag eftersom att det var så mycket folk =O
Jag fick det här



Kanske inte så mycket att skryta med. Men är det fel att älska gratisgrejjer?
BTW, så köpte jag barnolja och huden blir faktiskt len som en babyrumpa! haha

Happy friday!

Hej alla glada, idag är det fredag! =D Slutade halv 1 idag istället för 3, sweet ;)

Sitter just nu och käkar choklad och väntar på att min älskling♥ ska komma med bussen till centralen. Så idag är jag extra glad =D



Jag älskar dig vad som än händer, oavsett vad och i alla lägen♥
Bara så att du vet..

Pics<3

Hellu, gud vad jag bloggar mindre och mindre.. Men har inte så mycket fantasi för tillfället eller så orkar jag inte. Men whatever, jag bloggar när jag känner för det och jag tror knappast många hatar mig för det för jag har ju ändå inte så många läsare. Men jag bloggar för min skull och dom läsarna jag har skull =)

Tänk ändå att några få av er läser det jag skriver just nu. Lite coolt faktiskt.
Anyways, här är några vintriga höstpics jag tog igår morse när det var frost ute. Magiskt vackert!










<3

Jag kämpar för något, jag kämpar för dig.
Jag vill att du också ska kämpa för något, kämpa för mig. 

                                ♥

Mjukis

Har hört att barnolja ska göra huden jättelen och supermjuk, stämmer det? Iallafall värt att testa nu på torr vinterhud =)


16 november

Nothing in the world can bring me down.


HAHAHAH

Sitter på svenskan och har så tråkigt man har när man verkligen har jättejättetråkigt...
Så jag tänkte berätta en rolig grej! Hihi

Lyckades försova mig imorse, men väl på tåget träffade jag på Jenny.
Och våran konversation löd ungefär såhär.

Jenny: Kolla han där ser ut som Scooby Doo´s kompis!
jag: Shaggy??
Jenny: AAh!
jag: HAHAHAH

Haha, killen var fett lik Shaggy i Scooby Doo =D Tänkte smygfota, fast nää... Fan det gjorde min dag asså.


Hårtips!

Tänkte köra med ett litet tips igen då! Denna gång också till håret.
Om du vill ha volym i håret och inte vill att det ska lägga sig "platt" mot huvudet, så använd mousse! Hellst ett volymmousse men jag tycker att andra funkar bra med =)

Självklart gör det inte så att du får värsta supervolymen och inte tvingas använda andra volymprodukter, men det är en jättebra grund att rufsa in en lagom stor klick volymmousse i hårbottnen när man nyss kommit ut från duschen.
Det är en bra grund och bygger fint upp volym sedan tillsammans med andra stylingprodukter.

Enda sedan jag började med det här har jag inte haft en enda dålig hårdag! =D

Den här moussen använder jag just nu och Tressemé är superbra! Fast när den är slut ska jag köpa Tressemé volymmousse istället.


15 november

Hej hej! Kom nyss hem från Uppsala. Har ju varit och pratat lite om min piercing på Darkwell. Fikade även en chailatte med Ida. Men iallafall piercaren tyckte jag skulle ta ut och ta om, så nu är den borta från min navel vilket känns jättetomt och ledsamt. Jag känner mig så naken utan den =/
Hoppas det går fort att läka igen, så att jag kan ta om snart.

Här kommer några bilder på hur jag såg ut idag! Och bättre bilder på min nya skidjacka som mamma hämtade i fredags =)

En till sak! Jag har varit glad och haft energi hela dagen wihoo!



Dead by April

Minnen♥


Yes, that´s me!

I´m pretty awesome, fuck yeah!


<3

I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile
No.. but you won't let me
You upset me, then you kiss my lips
All of a sudden I forget that I was upset
Can't remember what you did

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so..

And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh
Sad and it's not fair how you take advantage of the fact that I
Love you beyond the reason why
And it just ain't right

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me

That's how much I love you.


Blondie<3

Gud vad jag längtar efter att få riktigt blondt hår! Håller ju på och färgar bort det bruna med blonda slingor men det är en process som tar väldigt lång tid, För lång tid... Och riktigt blond är jag ju inte än :/ Men om man jämför med hur mörkt det var förut så är det faktiskt ljusare och inte så lång väg kvar!

Jag färgade mitt naturliga blonda hår mörkbrunt för ca 2-3 år sen för att jag ville testa och har gjort slingor med långa mellanrum för att bli ljusare igen. Såhär hade jag färgat:



Och såhär vill jag uppnå:




Men som sagt, att bleka är det värsta och inte särskilt skonsamt mot sitt hår. Och eftersom att jag har väldigt slitet hår nu p.g.a det, så går jag långsamt fram, försöker inte färga för ofta och gör det hos frisör vilket kostar pengar :/

Konstiga drömmar och Harry Potter

Emma sov som sagt över här i natt vilket var trevligt! Dock drömde jag som en galning igen...
Har drömt varje natt nu under flera veckor. Och i natt handlade det igen om pistoler., Jag har drömt flera gånger nu att jag och flera personer blir tagna som gisslan under pistolhot. Riktigt läskigt faktiskt och jag förstår inte vad jag får allt ifrån? Sedan drömde jag att jag var gravid och fick en bebis, hmm.. Hoppas det inte är sanna drömmar.

Nu ska jag iallafall med Emma till stan och köpa biljetter till senaste Harry Potter filmen! Hon, jag och min kille ska ju se den nästa lördag =)




Bildbomb!

Igår hade jag tjejkväll hos mig för jag hade FF =) Och det fanns ingen fest att dra till så vi var hos mig och kollade skräckfilm haha.

Kul kväll igår med sköna brudar♥










Oj, såg visst att jag ändrade storleken bara på vissa bilder hehe...

Fint va!?

Kolla vad vad fint läppstift! Och sån cool färg med =)
Från Wet N Wild och kostar endast 59 kr!

Bilder lånade från min absolut favorit-sminkblogg! http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ <------ Besök henne =)

Stockholm stad

Heej! Slutar om 10 min. Det blir inte Uppsala för det är för lång resväg och jag slutar så sent så jag tar det på måndag istället.

Ska möta upp Emma nu inne i stan för att kolla i affärer och sedan äta fredagsmiddag =)

Puss!♥


Navelpiercing

Efter skolan så tar jag tåget mot Uppsala för att möta Ida och gå till en piercingstudio där jag ska be att dom kollar på min navelpiercing. Jag ska nämligen ta om. Men jag ska bara be att dom kollar och tycker det ser bra ut så att jag kan pierca om.

Det är nämligen så att jag piercade mig för lite mer än 1 år sedan, men den har stötts ut för det är jättelite hud som täcker staven. Och jag mailade piercingstudion och dom sa att det är vanligt om man tar med pistol. Så när jag har tagit ut piercing och det har läkt igen så ska jag ta med nål!

Om den stöts ut igen så är det väl så då. Då får jag skita i navelpiercing, men det skadar ju aldrig att ta om =)

 ( Randombild från Google )

Jag ska Hit! idag.

Early birdie

Godmorgon! Lyckades stiga upp kl.6 idag! Och fan vad jag är stolt över mig själv =D Hann duscha, fixa håret, sminka mig och äta frukost. Sedan fick jag sällskap av min kära mamma på tåget =)

Just nu har jag mediakunskap och sitter och lyssnar på en P3 dokumentär som handlar om mordet på Anna Lindh. Och jag ryser medans jag lyssnar. Fyfan vad hemsk att få höra hela berättelsen och mördaren är ju helt sjuk i huvudet. Det är intessant men samtidigt läskigt. Jag gick bara i 3an när detta hände men jag kommer fortfarande ihåg den obehagliga stämningen som följde i klassrummet när vår lärare berättade att hon hade blivit mördad.

R.I.P Anna Lindh †


Få lent och mjukt hår!

Jag är väldigt intresserad av hår. Och det är alltifrån hårvård, hårstyling, hårfärg, frisyrer mm..
Så jag kan en del eftersom mitt intresse gjort att jag läst på och lärt mig =)

Så nu vill jag bara dela med mig av ett bra tips!
För att få ett mjukt och glansigt hår när man har tvättat håret, så ska man verkligen låta balsamet gå in i hårstråna och verka. Ett bra sätt är då är att ta med en kam in i duschen. Fördela en lagom mängd balsam jämt i håret och kamma sedan ur noga med en kam. Låt sedan verka i ca 5-10 min, eller längre om man vill det. Och skölj sedan ur med kallvatten. Och tadaa! Håret blir superfint! Finast blir det också om man låter det självtorka.

Balsam spelar inte stå stor roll vilket du använder, men jag kan rekommendera det som jag använder just nu.
Från Natuvive som innehåller granatäpple, silkprotein och vitamin B5. Dessutom luktar det jättegott.

Hoppas ni gillade mitt lilla hårtips ;)


Tävling

Jag är med och tävlar om dagens blogg i Cecilias blogg =)
Hon skriver bra och har en cool stil. Keep going!

Läs hennes blogg här:  http://cviklund.blogg.se/index.html

Tired

Gud vad jag är trött idag, det är helt sjukt :S
men jag har inte sovit bra på hela veckan och varit trött varje dag, och jag kan inte somna på kvällarna. Det är något fel på mig...


:D

Idag är en bra dag!! =D


10 november

Har nyss kommit hem från dansen och duschat. Har inte dansat på ca 3 veckor nu för att jag varit sjuk, sen var den inställd och sedan var det höstlov. Men idag fick jag äntligen dansa igen! Det märks om man har varit borta 1 gång för man missar verkligen mycket..

Har haft lite utav en bloggtorka idag och inte haft så mycket inspiration, samt att jag har gjort andra saker. Men jag uppdaterar mer imorgon =)

Jag kan i allafall bjuda på en lite höstig bild. Puss & hej♥

Foto: Jenny Wikström

Hej!

Sitter just nu invirad i min rosa Hello Kitty-filt för jag fryser så sjukt mycket :S
Nu ska jag fixa middag och senare dra iväg till dansen. Puss på er!♥

Godmorgon

Godmorgon på er! Det har varit en lite annorlunda morgon för min del. Jag börjar 12:10 idag men fick gå upp tidigare för jag skulle till vårdcentralen och ta blodprover, men nu är det gjort!

Nu har jag precis fixat mig och ska snart fixa någon slags lunch hade jag tänkt. För att sedan dra vidare till äckelskolan..

Men vi hörs sen =) Ha en bra dag♥


Glass i stora lass

Är galet sugen på glass vilket jag sällan är. Och glass mitt i veckan skadar väl inte? =)
Så nu ska jag hoppa in i frysen och leta fram lite!                                                      


Middagsdags

Börjar bli hungrig så ska värma på lite god thaimat!


Ute just nu

Ingen har väl missat vintervädret ute? Ja inte inne i allafall :P
Tycker att det är riktigt mysigt. Och jag längtar mer och mer till julen♥ Tycker det är synd med alla människor som klagar på snön. Tänk vad mycket ljusare det blir ute och mysigare =)
Så slipper man allt det gråa.

Utanför mitt fönster just nu

Den vill jag ha!

Har bestämt mig! Ska köpa den här när min nuvarande har tagit slut. Den låter ju för bra för att vara sann =)

Lash Booster Mascara

Fylliga fransar i ett svep!

Ger omedelbart ökad längd och volym.

Den innovativa flexibla formgjutna elastomerborsten är försedd med små spatlar som ger supersnabbt perfekt resultat och kammar som separerar och definierar.

Lash Booster Mascara är baserad på olika vaxer, vilket ger en cremig, snabbtorkande formulering som inte kladdar ner huden.


Colourful

Hade ingenting att göra på svenskan, så jag klippte ihop ett collage med lite roliga och knasiga T-shirts!
Jag gillar mest den med Hello Kitty och den med Tingeling. Men visst var dom lite småfina? =)


=)

Idag ser jag bara fram emot att ha en mysdag, så det får bli så.

                        
                                                  

<3

Jag har upptäckt min nya kärlek till vatten♥
Så himla gott! :O Och jag är typ törstig hela tiden..


Jag gillar faktiskt HM´s barnavdelning..

Ja, det gör jag. Kolla vad jag hittade och vill köpa! Speciellt tröjan och jag tror att jag kan ha största storleken för det är ändå 170. Har redan en snygg svart dragkedjetröja från Puma som jag gillar asmycket. Synd bara att det är min killes och att han vill ha den tillbaka.. Och synd då att jag måste köpa en annan!

Smyckena tyckte jag bara var så himla söta och dom var jättebilliga så vi får se om dom slinker med =)
Ska shoppa med Emmapemma på torsdag. Ska även köpa leggings och svart nagellack då.







Den blev min!

Vintern närmar sig och även skidsäsongen. Och om ni inte listat ut det redan så älskar jag att åka skidor♥
Har åkt varje år sedan jag var 3-4 eftersom att vi har stuga i fjällen (Härjedalen) och dom har flera bra skidsystem där. Så om ni ska på skidsemester, åk dit!

Plus att det är så¨roligt att åka nu när man har blivit så duktig på det enligt mig =) Jag ska bara träna på tekniken. Men ska även åka snowboard nu på sport eller påsklovet.

Iallafall! Jag har redan kollat runt på skidkläder och hittade min drömjacka igen! Tänkte köpa den i vintras men det fanns bara minsta storleken och det var sista jackan i hela Sverige -.-

Så råkade jag söka på den på Tradera, hittade den (!?) La ett bud och vann, så om några dagar kommer den på posten. Snygg va!? =D Im in love♥


Just nu

Har ätit en supergod pizza som jag gjort med ost, skinka, oliver, guacamole och peppar.
Jag gillar att mixa =)

Har även klippt min systers hår. Klippte bara topparna men det blev skitbra. Har även fixat med mitt eget.
Om ni inte visste det så är jag lite utav ett hårfreak, Jag älskar att exprimentera med hårprodukter, klippa hår, fixa frisyrer mm... =)






Pizza

Hej igen, nu är jag hemma. Höll på att somna med jämna mellanrum på tåget och är bara så sjukt trött så förlåt för mina inlägg tidigare men behövde skriva av mig hur jag kände just då.

Nu ska jag och syrran fixa pizza!


Angry

Känner bara ilska idag just nu..,


...

Fyfan vad jag är less på skolan. Så är det bara. Jag hatar min skola mer och mer och fan vad jag vill byta NU!! Kan jag inte få komma in på Sollentuna fria istället snälla?

Jag hatar skolan ändå, men där kommer jag känna mig mer hemma i allafall.
Gud vad jag är trött och har seriöst en släng av PMS idag men jag känner mig så arg idag. Just nu vill jag bara hem till mitt trygga rum och sedan träffa mina vänner som ger mig trygghet.

Jag orkar inte mer idag, det är en sådan dag helt enkelt. Min klass låter mer idag än vanligt typ. En tjej skrattar som en anka, andra springer omkring och slåss, någon visslar, några har högsta volymen på sin dator och någon person som råkar vara jag pallar inte mer.

Jag visste att det skulle bli såhär när jag kom tillbaka efter lovet men jag trodde att jag skulle orka. Nu är jag osäker.

Men! Detta ska inte få trycka ner mig. Inte alls. Man måste tänka positivt och se framåt och det är vad jag gör just nu. Inget kan trycka ner mig.
  

      


God natt världen

Jag tänkte bara säga god natt för jag tror jag ska hoppa i säng nu. Även fast jag är hur pigg som helst :S Men jag måste ju få lite sömn i allafall. Innan jag går och lägger mig ska jag hämta ett STORT glas vatten eftersom jag av någon anledning är väldigt törstig.

Nog om det. Imorgon är det en ny dag, och jag ska till doktorn på morgonen. Men mer om det immorn..

Ha en mysig natt eller nåt, och dröm söta drömmar så ses vi imorgon =) God natt♥


*Happyface*

För några timmar sen kom min vän Ida med lite smått och gott till mig som hon har köpt i Spanien! Den lilla gullungen har varit där på lovet, lite avis måste jag medge.

Kolla vad hon köpt till mig och vad jag sken upp haha, tänk vad lite som kan göra en tråkig söndagskväll innan skolan lite roligare ändå. Tack sötis♥ Och snart kommer jag och våldgästar dig i Uppsala!



Några snabbtagna bilder

Hemma igen

Hej på er! Tänkte bara meddela att jag lever. Kom hem vid 7-halv 8 ungefär och har packat upp, duschat, ätit middag mm..

Det har varit en underbar vecka och sorgligt men sant så är den redan slut och jag kommer sakna min älskling något otroligt, men han kommer ju om 2 veckor!. En till bra sak är att det bara är 6 veckor kvar till jullov! Och tills jag sticker till U.S.A! Längtar ♥

Hörs snart!

Update

Tjoo, längesen jag bloggade, jag vet men min kille uppdaterade ju ett litet inlägg igår :P

Iallafall, imorgon åker jag hem så då kommer allt att bli som vanligt igen. Min kille ville jättegärna att jag ska skriva att idag så har vi tvättat hans älskade skoter. Och det gick bra.. Hehe det är vinter ute så det var lite smått kallt.

Igårkväll så var vi på skräckfilms-kväll på UG. Och idag ska vi bara kolla på film och mysa nu sista kvällen.
Någon som har något hett filmtips? =)

Imorgon åker jag hem runt 12 med mamma och pappa som är i våran stuga. Så vi hörs imorgon hemma! ♥

( Bild på mig och älskling vid nyår )

slapp dag

hejsan på dejsan bloggen!! idag äre lars-jojan wagenius som skriver ( jennys kille). idag har vi inte alls gjort så mycket vi har mest varit inne och vilat. men det blev tråkigt det med så vi bestämde oss för att gå ut och gå. innan vi gick så ville jag starta skotern så jag gjorde det lite snabbt också :)  sen gick vi ut på hede en snabbis.  Och ni ska veta att jenny är världens underbaraste person och jag älskar henne verkligen jätte mk!!♥                                            

Framme*!

Tänkte bara säga att jag är framme hos min älskling nu =)


RSS 2.0