Bye Bye

Om en kvart ska jag ta tåget in till centralen och kolla lite på Åhlens efter halsduk och mössa. Sedan ska jag bege mig till bussen som avgår 13:30. Och 8 timmar senare kommer jag äntligen vara hos min älskling! ♥

Jag stannar hela veckan och tar inte med mig någon dator, men jag kanske sätter mig vid deras dator någon gång då och då. Kan inte lova något så vi får se hur uppdateringen blir. Lite synd att det inte kommer bli så mycket uppdatering nu när bloggen nyss startat, men så kan det vara ibland och jag har ändå slängt in 7 inlägg idag =)

Men när jag är hemma om 1 vecka kommer det att vara som vanligt.
Ha ett jättebra höstlov allihopa och ta vara på ledigheten. Pussar & Kramar ♥ / Jenny Wikström


<3

Emma, nu åker jag ifrån dig!
Du får klara dig utan mig =(

Du får hålla mig uppdaterad om vad som händer här hemma =D Ha ett bra höstlov gumman, Love U♥



Jenny Wikström

Colours

Bjuder på 2 st färgglada bilder i det nu så färglösa vädret ute.

=)



Jenny Wikström

Mascara

Hmm.. Nu har jag hittat 3 olika mascaror. Och jag vet verkligen inte vilken jag ska köpa. Min nuvarande funkar inte riktigt för mina fransar, så planerar att köpa en ny. Men vilken? Det finns ju typ 100-tals att välja mellan.

Här är i allafall 3 stycken som jag har valt ut. Om ni har testat någon av följande kan ni väl säga vad ni tycker och göra det lättare för mig =)

MaxFactor, False Lash Effect
Isadora, Lash Booster
Maybelline, Falsies. Fast jag vill ha den uppdaterade black drama

Still old times!

Hihi nämen ojsan, hittade en till bild! Från när jag och min vän Victoria hade vår Halloweenfest. Jag tror vi går i femman eller sexan ;)

Saknar dig Vici! <3 Jag måste få komma till dig någon gång


old times

Måste bara visa den här bilden på mig och min barndomsvän (som fortfarande är min bästavän!) Viola, från den senaste Halloweenfesten som min syster hade.

Söta va!? ;D

Jag till vänster och Viola till höger.


HAPPY HALLOWEEN

Godmorgon världen! Egentligen ska ju klockan vara halv 11, men eftersom att det är vintertid nu så har man ju fått en timme extra, och det är ju ytterst positivt =)

Tänkte bara skriva ett litet morgon-inlägg. Och idag är det ju faktiskt självaste Halloween! En högtid som ligger mig varmt om hjärtat. När vi var små så brukade jag och min syster ha lyckade Halloweenfester =) saknar dom.

Men idag blir det inget firande eftersom jag kommer sitta på en buss hela dagen. Fast jag har ju i alla fall en godispåse att mumsa på!




Packning på G

Hej! Har inte bloggat på några timmar nu. Men jag har haft lite av en ta-hand-om-sig-själv-dag idag =) Nämligen duschat, tvättat håret, skrubbat kroppen, rakat mig, hårinpackning mm.. Och även varit hos min kära mormor för att sy igen hål på en tröja, och då vänder jag mig till mormor!

Nej men jag har fräschat upp mig idag tills imorgon för då vid 13:30 sätter jag mig på en buss i 8 timmar till min kära pojkvän♥ Han bor nämligen i Härjedalen som ligger i Norrland! Om någon har några frågor om det är det bara att fråga på.

Men alltid innan jag åker till honom eller att han kommer hit så brukar jag alltid vilja fräscha upp mig och snygga till mig lite.

Men just nu håller jag på att packa för jag ska stanna där hela lovet vilket ska bli underbart! Det är bara det att det tar 100 år för mig att packa..

Så nu ska jag fortsätta. Ha en underbar kväll♥



Cute pic huh? ^^ Fast den ser en aning suddig ut? Syster tog den på yran i sommras. Det ser ut som att han just har räddat mig eller skyddar mig från något, hihi =)

OMG

Shit, nytt besöksrekord redan! Hela 16 besökare :O inte dåligt!
Akta dig Kissie! eller nåt...

Haha är typ överlycklig x)

<3

Tänkte ägna detta inlägg till min lillasyster som har hjälpt mig att designa denna blogg och även fixat det mesta på min header!

Hehe, egentligen har jag haft bloggen i 2 veckor, men fixade den i förrgår. Jag är helt lost när det gäller bloggen och kan inte ett skit om design, header mm.. Men jag lär mig för varje dag! Vilken tur att jag då har en lillasyster som är mer kunnig :) Tack syster du är bäst! ♥

http://sofiawikstrom.blogg.se/

Those Happy Days <3

Såhär känner jag mig idag!


Hahaha

Kollar just nu på Ana-Gina show och den människan kan verkligen sin sak. Skön tjej det där. Sedan är det ju alltid underhållande att se Kissie och enligt mig så gör hon en bra insats i programmet.

checka in!

http://svtplay.se/t/140131/ana_gina




Godmorgon och skumma drömmar

Godmorgon världen!
Jag vaknade för någon stund sen, och jag har verkligen drömt asmycket i natt. Jag drömde att världen skulle gå under för att det blev 30 plus i Sverige men helt plötsligt åkte jag skidor och snowboard och sen ringde jag min pojkvän och han började bråka med mig. Knäppa saker alltså. Men det mest skumma var att jag vaknade på rygg? Det har jag fan aldrig gjort i hela mitt liv :S

Hehe, nog om det. Idag är första morgonen på höstlovet! Så det ska jag fira med att kolla på Sex And The City. Hörs senare! ♥





Idioter...

hej hej nu har jag nyss kommit hem. Vi gjorde inte så mycket, mest umgicks. Men jag umgicks med härliga tjejer så det gjorde min kväll =)

Förutom det så träffade vi på några idioter till killar som började fråga ut mig om jag hade pojkvän och tyckte att jag skulle göra slut med honom, och tjatade om hur snygga dom var och bla bla bla... forsatte med obehagliga frågor och annat skit.. Snälla bete er inte som idioter.

Men! Nu är jag hemma vilket är skönt, och snart ska jag äta mina älskade chips hehe, och kolla på Djävulen bär prada. Ha en fortsatt trevlig kväll! godnattkramar <3


Utgång

Nu har jag sminkat mig, fixat håret och taggat med musik. Även om vi bara ska dra ut här i lilla Norrviken och hänga så vet man dock aldrig vad som kan hända ;) hehe

Såhär ser jag ut nu! kameran är min kära webbcam och det säger ju allt. Det är svårt att få till en hyffsad bild Oo

Kram och hörs senare <3




Promenad och choklad med Emma

Har nyss gått en liten promenad med Emma till ica för hon skulle köpa choklad.
Vi planerade även kvällen lite, det ser tyvärr rätt dött ut :/
Men ingen av oss orkar sitta hemma en fredagskväll och jag har så himla mycket spring i benen :S
Så även om det inte är någon fest eller liknande så ska jag, Emma och Matilda dra ut och busa! Eller nåt..

Vi träffade på Izza också och snackade lite. Och det kanske blir fest imorgon!
Men ingen dricka såklart :) eller? Nejdå men det roligaste med fester är allt roligt folk man träffar och att man känner sig extra social.

Nu väntar jag på att pappa ska komma med pizza. Puss puss!




Shopping!

Hej hej bloggen! :D Haha, har alltid velat skriva det... Nejdå, men idag efter skolan fortsatte jag min halsduks-jakt utan nåot vidare resultat.. Hur svårt ska det vara att hitta en riktigt stor och mysig halsduk? Det finns ju fan bara tunna sjalar. Hallå, det här är Sverige!

Ska kolla igen imorgon för jag är desperat. MEN! Det blev lite annat smått och gått istället.
Jag som ska hålla i mina pengar, men det var faktiskt nödvändiga saker.

* kajal - MNY Maybelline 29,50 kr
* foundation - Lumene 95 kr
* hårserum - Matrix 99 kr

Nu är det bara en halsduk som kvarstår!


HEJ!

It´s Jenny! Jag är en glad tjej född år 1994, Som lever livet på mitt sätt!
Här i min blogg kan du ta del av det =)

Här skriver jag bl.a. om fotografering, smink & skönhet, stil, hår, shopping, självförtroende, tankar & åsikter, min vardag och mycket mer.

Hope U like it! =)

Och kom ihåg att man går längst när man är sig själv <3


RSS 2.0