On my way!

Har nyss kommit hem från att ha kollat på Sofias konsert. 8orna har spelat och sjungit och dom är verkligen superduktiga! Blir så arg på mig själv att jag faktiskt inte sökte till musikklasserna, jag hade ju chans 2 gånger att görs det. Men men.. Inget fel på Häggviksskolan heller! Eller jo lite..

Nu ska jag fortsätta med mitt pepparkaksbak. Håller nämligen på att baka ett pepparkakstält! Haha =D Det får ni se sen.

Sedan ska jag packa, fan jag åker imorgon och har inte packat minsta sak :O Skärpning.. Jag och syster ska även hålla oss vakna hela natten för att ställa om oss till "USA-dygnet" Hmm, jag som är jättedålig på att hålla mig vaken.
Bloggar mer sen!


yeeah

Sitter i skolan på sista lektionen för idag, underbart!
Har fått nytt busskort, lämnat in mitt matkort för påfyllning och fyllt i en hälsoundersökning.

Imorgon bär det av till USA, men börjar bli smått orolig över att planet ska vara timmar försenat eller ställas in på grund av vädret :/ hoppas inte!


Friday night

Verkar som att det blir utgång ändå, har nyss fixat klart mig och är taggad! Nu ska det ätas pizza och sedan drar jag ut!

Ha en bra fredag =)


update

Hej hej på dig! Tänkte uppdatera läget lite. Slutade 1 vilket var jävligt sweet eftersom att vi egentligen slutar 3 :O

Har nyss druckit varm O´boy ur min Hello Kitty-mugg och tryckt i mig lite chokladpraliner.
Sitter och funderar på hur jag ska göra ikväll, för jag blev nämligen bjuden på fest men vetinte om jag kan gå eftersom att jag har huvudvärk igen :/ så om den inte släpper blir jag hemma..

Ha en fortsatt trevlig fredag!

<----- Söt chey or what!?


ingen bra dag..

Vaknade på fel sida idag eller något. Jag känner mig så sur och lättirriterad.
Egentligen började dagen bra och har varit allmänt okej, men jag känner mig ändå typ rastlös och lite småsur och irriterad. Undra vad det kan bero på. Fast jag har ju mens så...

Känner bara att jag vill ha en kram just nu


16 december

Godmorgon! Ledig idag! =D Eller egentligen ska vi vara i skolan mellan 2-4 och kolla p 2ornas filmer. Men tror dom seriöst att jag orkar komma till skolan för att kolla film? Sedan slutar vi 4. I don´t think so.

Så ligger i sängen just nu, men ska ta mig upp alldeles strax och äta frukost.
Ska försöka städa mitt rum för det behövs verkligen. Men får se om jag har ork till det.
Sedan ska jag förmodlign gymma med Emma, och senare har Sofia (min syster) julkonsert!

Ni får alla ha en riktigt bra dag!

Happy happy happy!

Är så himla glad! :D Fråga mig inte varför?

Awesome skoldag, 1 lektion imorgon och ledig på torsdag, snart resan till USA, snart jul, härliga människor!

Finns inget att var sur över :D Hela dan igår och idag har jag delat ut leenden med ett leende på mina läppar!
Och så ska jag fortsätta!


Till min katt<3

Haha, min och pappas konversation vid middagen x)

Jag: Jag tycker vi har för lite julpynt här hemma.
Pappa: Men du tycker ju att vi har för mycket grejer överallt?
Jag: Ja. Men för lite julpynt.

Hehe, så ska julpynta nu!

Till en annan sak. Min katt har sovit i min säng ända sedan mitt ex gjorde slut och jag har mått dåligt.
Alltid när jag går och lägger mig i sängen, kommer hon och lägger sig i min säng och sover tillsammans med mig. Och när jag går upp går hon också upp.
Aaw, hon ger mig sällskap och finns alltid där. Hon tänker på mig. Zelda, du kan inte se det här ( xD )men jag vill att du ska veta att du är världens bästa katt och jag älskar dig mest<3



Älskar min katt!♥

Living my life as Jenny

Livet blir liksom aldrig som man har tänkt sig. Det är lite jobbigt egentligen men samtidigt bra?
Det bästa är att blicka framåt istället för bakåt. Och ta livet som det kommer.

Sitter just nu och tänker på en person som har betytt eller betyder fortfarande mycket för mig. Hur blir det nu? Vad kommer att hända?

Jag känner verkligen inom mig att något bra kommer att hända snart. Och jag litar på mig själv för jag har haft rätt förut. Mina vänner säger att jag är stark och jag börjar tro att dom har rätt. Jag kan klara av vad somhelst. Jag är ju Jenny. Och det är jag glad över =)

Drömde om en annan person i natt och det var verkligen en underbar dröm<3 Kanske en dröm som kan gå i uppfyllelse? Man vet ju aldrig, och som sagt livet är fullt av möjligheter och hemligheter =)


HAHA

Måste bara lägga upp två galet roliga videos. Haha skrattar varje gång xD
Och killarna i första är så jävla sköna.

Här har ni då Jesustanten! Tror dom flesta vet vem hon är =)
Själv mötte jag hennne förra tisdagen.





En hemskt jobbig natt

Det här har nog varit den jobbigaste natten på länge. Jag har kanske sovit 1-2 timmar sammanlagt. Anledningen till det är att jag har varit så fruktansvärt rädd och så blev jag sjuk under natten.

Bomb-attentatet som ägde rum på drottninggatan i lördags skrämde upp mig rejält. Det är en av mina största rädslor, att Sverige ska bli bombat och att terrorister utför attentat. Jag somnade inte förren sent på natten och jag drömde en mardröm. När jag vaknat upp från mardrömmen låg jag bara och fick upp en massa hemska tankar och bilder i huvudet, att dom släpper ner bomber från himlen ner på vårt hus, att vi måste fly, att Sverige hamnar i krig, att vi blir bombhotade och inte kan gå ut för kriget, att när jag går i Centralen påväg till skolan tror jag att en bomb ska utlösas, och att när vi flyger till USA nästa vecka att planet ska bli kapat av terrorister.

Jag var gråtfärdig och mådde verkligen psykiskt dåligt. Jag ville så gärna ringa någon att prata med men ville inte vecka någon. Och det jag saknade mest av allt var en varm och trygg famn att krypa in i. Men det har jag inte längre så jag får klara mig själv så gott det går.

Jag vet att jag bara skrämmer upp mig själv men jag vågade knappt åka till skolan imorse och var rädd hela vägen eftersom att jag behöver gå genom dom ställena som är ett utmärkt mål att utlösa bomber på.

Jag var rastlös, skakade och kunde inte fokusera blicken.
Det är så jobbigt att behöva vara så rädd. Jag vill ju kunna röra mig fritt utan att känna rädsla.
Men jag är rädd för allt möjligt. Listan skulle bli lång..
Känner mig så ensam, liten och rädd just nu..




Inget nytt men mår bäst!

Hej hej! Oj , juste det är 3dje advent idag! :O Kom på det nu... Haha fail.
Den här helgen har varit jättetråkig och händelselös. Men jag har haft ont i huvudet både fredag och lördag och det har i princip förstört min helg.

Men! Psykiskt mår jag verkligen jättebra! Jag har en känsla i mig att det kommer att hända något bra. Och det känns ju jätteskönt =D glad chey här.

Jag vetinte vad det är med mig men jag känner bara att livet leker just nu. Jag till och med ser fram emot skolan imorgon, är det verkligen normalt? Oo

Aja, jag har bara 5 dagar kvar i skolan och sen sticker jag till USA.
Ska bli skönt att komma ifrån Sverige faktiskt, men kommer sakna snön på julafton :/



" Den du ljuger mest för är dig själv "

vill förnya mig!

Hmm vi kan väl börja med ett hej. Hej! Idag har jag varit glad hela dagen lång =D Är dock lite trött men vem är inte det efter lång och jobbig skolvecka. Sov faktiskt en liten sväng när jag kom hem.

Nu väntar jag bara på att pappa ska bli klar med pizzan!
Och jag kom på en sak. Jag vill förändra mitt hår på något sätt, jag tycker det börjar bli alldeles för alldagligt. (kan man säga så? Oo) My point is, jag tycker det ser för vanligt ut och jag har alltid gillat att sticka ut från mängden och ha en egen unik stil.

Men! Jag ändrade benan lite och fick mer lugg vilket var riktigt fint! Haha mer behöver man inte göra =D
Nej men jag ska börja fixa volym på morgonen för håret blir verkligen sjukt mycket finare. Så ska börja använda volympulvret. Sen när jag blivit liite blondare ska jag äntligen fixa dom där rosa slingorna jag tänkt på ett tag. Fatta vad fint! Har velat testa nu, och man lever ju bara en gång ;)

Här är lite bilder som jag får min inspiration ifrån. Älskar verkligen Scene Queen stilen♥








Trasig mys-strumpa och fluffigt hår =D (random..)

Hejsan svejsan! Har haft värsta PMS-dagen idag.. Inte kul asså. Har typ varit sur och irriterad ända tills jag kom hem från skolan och nu på kvällen orkade jag inte va sur längre och blev glad istället! Det är så tråkigt att vara sur.

Har myst hemma eftersom jag har vandrat runt i stan i 2 dagar. Så jag har skrivit önskelista, haft hårinpackning och fräschat upp mig, ätit en tredjedels muffins, varit random med syrran och blingat min ipod! (ska visa imorgon)

Vad mer? Jo jag kände att volymen i mitt hår är som bortblåst. Så jag prövade äntligen min Osis+ Dust It som stått i mitt rum sen i sommras och jag inte användt riktigt förren... Nu?
Och det funkade faktiskt =D Bra produkt det där.

En sorglig sak är att jag råkade fastna med en av mina "bollar" som hänger från mina mys-strumpor. I en kontors-stol. Och den slets loss ;( duktigt Jenny..



(Ursäkta rosa-rutan men mitt ben var lite för mycket orakat.. hehe ska ta tag i det!)



Fiin va!? Skulle passa som clown! =D



saknad<3

Åååh hur lång tid ska det ta för ett piercinghål att växa igen egentligen?? :O
Vill pierca om nuuuu!!

Min kära navelpiercing du är mycket saknad<3


Beautiful day

Bjuder på en härlig låt!


min dag!

Hej hej, hej på dig. Sitter på min stol och filosoferar eller nåt. Haha, vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Om jag ska fortsätta sitta vid datorn eller gå och lägga mig. Beslutsångest..
Men jag tror det lutar åt sängen.

Har varit i stan exakt hela dagen idag. Och fan vad jag är slut i kroppen. Tog lite choklad nu för att pigga upp mig (busigt).
Kan väl ta dagens händelser då eftersom det är tråkigt att skriva om skolan och vad man gjort och bla bla bla..
Först och främst imorse så hoppade jag på buss 69 från centralen till skolan. Och när jag satt där och mimade till musiken i min ipod så hör jag konstiga ljud bakom mig och tittar då bak och en gubbe bara stirrar rakt in i mina ögon och ser jättejättearg ut. Så... jag hoppade av. Hehe, liksom blir lite rädd och får en massa konstiga tankar att han ska attackera mig eller nåt.

Så då fick jag vänta på en ny buss. Kanske lite onödigt att hoppa av 69 för att sedan vänta på en ny 69 xD men men. Plus att en tant kom fram och frågade en massa saker om bussarna som jag svarade artigt på. Kände mig jätteduktig =)

Dagens andra händelse var väl att jag halkade. 2 gånger. Andra gången lyckades jag nästan ramla i gatan. var typ 1 millimeter fran att tappa balansen helt och falla men jag höll mig på fötter =D vi var påväg hela klassen på ett led och dom bakom mig fick sig ett gott skratt. Kul att man kan bjuda på sig själv ibland =P Och tur att jag gick näst sist..

Har föresten varit på SVT idag! slå det!

Bjuder också på en lite små-cool fågelbild som jag tog i helgen när jag fotade fåglar från fönstret med mitt andra objektiv! Haha pappa tyckte att jag kunde bli fågelskådare xD han är rolig han..




7 december

Sitter i mitt fina rosa rum och har håltimme fram till 1! Måste dessvärre åka in vid tio i 12 eftersom att det tar en sån jävla lång tid att komma till skolan =/ sen har jag idrottsteori (jippie) och efter det ska jag möta mamma och syrran för lite mysig julhandel! =)

Nej nu ska jag äta lunch för min taco-paj är klar hihi.
Juste! Måste visa mitt impulsköp jag köpte i stan när jag och Emma var där. Dom har REA på solglasögon just nu på Accent och alla kostar 30:- styck. Och jag hittade dom jag velat ha hela sommaren awesome! =D
Just ljusrosa också så dom fick bli mina. Fina va? =D


smile bitch!

Nej nej nej ingen depression här inte. Gud vad jag tycker saker är jobbiga och klagar över småsaker. Jag har ju hur mycket somhelst framför mig att se fram emot!

Snart är det jul, jag ska på mysig julshopping med mamma imorgon, det är bara 2 veckor kvar till jullov, jag åker till U.S.A snart plus mycket mer!
Nu ska jag se till att njuta på riktigt av julstämningen =)


...

Hej måndagsdepression

Jenny


Älskar den här låten! Haha, kanske för att den heter Jenny x) Nej men är faktiskt bra med.
Men ändå lite coolt för det är ju inte alla som har en låt =D


It´s almost like magic

Det är så himla vackert ute nu och man borde verkligen njuta. Jag njuter till 100%!
Frosten, att snön knarrar och allt glittrar *_*, stjärnhimlen.
Allt får mig på så bra humör. It´s almost magical.

Här är 2 bilder utanför dörren igår. Me like!





Någon mer än jag och Emma som också åkt pulka än? =D


vill ha!

Åh det är så jobbigt att spara pengar nu särskilt innan jul när det känns som att man behöver så himla mycket grejer.

Men men, mina pengar som jag sparar är ju för att jag ska kunna shoppa i U.S.A! Där finns det säkert ännu mer som jag skulle behöva >.<

Saker som jag faktiskt vill ha nu innan jul för att känna mig fin och fräsh är:

* hårborttagningskräm
* gelenaglar
* lite "bling bling" till min ipod!

Hmm... jag ska ju få studiebidraget snart så då får vi se om jag lyckas hålla i mina pengar eller inte =/
Varför måste livet vara så svårt ibland!? ;O








Happy girl!

Äntligen fredag och jag är taggad till tusen på helg! Även fast veckan inte har varit särskilt jobbig alls faktiskt.
Jag har tänkt på en sak. Man blir så glad när människor ler. Det liksom smittar av sig. Och alla känns så sura och stressade nu så då blir man extra glad när man faktiskt ser någon person som ler eller skrattar =)

Det är något litet som gör så himla mycket. Så när jag sitter på tåget eller bussen eller är ute och går så brukar jag le för mig själv och hoppas att det ska smitta av sig. Bra va!? =D
Jag vill även säga att jag är så himla nöjd med mitt liv just nu. Allt har blivit så bra och jag är verkligen glad och är på bra humör varje dag! Undra vad det kan bero på? Det kanske är julstämningen? =)

Såhär såg jag ut igår! ♥


RSS 2.0